Kirja luettelossa

No niin. Tässä se nyt on. Kustannustoimittajan lähettämä ruutukaappaus kustantamon kirjaluettelosta. (Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla.)

Käyttövehkeitä_luettelo (2)

Esikoislapseni aikoessa maailmaan, koin synnytyssalissa kuolemanpelkoa. (Eikä pelkoa ainakaan lievittänyt synnytyssalin seinään maalatut taivaaseen johtavat portaat.) Nyt esikoiskirjan maailmaan tullessa koen kauhupaniikkia. Jotain samaa näissä maailmaan syntymisissä on!

Ilmestymisaikataulu muuttuu siten, että kirjan pitäisikin olla valmiina jo 31.5. Siis ihan valmiina. Painoon kirja lähtisi huhtikuun lopussa. Ja tällä aikataululla nyt mennään.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Kirja luettelossa

  1. Juuri ja juuri jaksan odottaa esikoisesi ulos putkahdusta. Vuosia tästä on haaveiltu ja uskottu, ennen kaikkea! Onnea, Soili, Oikea Nimi kirjan kannessa.

    Tykkää

  2. Tiedän kirjasi tarinasta vain tuon takakansitekstin, joka herätti uteliaisuuteni. Saana tuntuu pystyvältä tyypiltä, mutta uskaltaako hän oikeasti myydä vahvan isän tuoksuisen Volvon? Ja mitä hän tekee omakotitalolle? Nämä ovat vahvasti samaistuttavia tilanteita.Tahtoisin jo lukea tarinan! Voisiko kustantajaa vähän hoputtaa? Lämpimät onnittelut kirjailijalle.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s