Pyjamasta ja villasukista

V__ADA1

Haaveilin kokonaisesta viikonlopusta, jolloin voisin uppoutua tarinan maailmaan ja kirjoittaa kaikessa rauhassa. Todellisuus on toista! Olisiko edes järkevää sukellella koko viikonloppua toisessa todellisuudessa? Noin tunnin verran kirjan parissa kerrallaan on juuri sopivasti.

Pyjama päällä, villasukat jalassa viikonloppuaamuna koneen ääressä. Luurit päässä, Spotifysta oma soittolista soimassa. Asiaan kuuluu myös epäergonominen työasento. Näin tätä kirjaa tehdään. Ja on kivaa! Aamut on parhaita ja musiikki, joka saattelee kirjan maailmaan.

Huomenna jatkan taas (viime viikonloppuna aloitettua, jos oikein muistan) urakkaa, joka ei nyt tunnu urakalta. Kirjoittamisen kynnyksen ylittämisessä ja avantoon kastautumisessa on jotain samaa: jälkeenpäin ei kaduta.

Kuva: Sanni Pohjalainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s