Silmät, korvat ja sydän lainassa

Ennen kuin aloin kirjoittaa tätä postausta, kävin lunttaamassa kässärin viimeisintä versiota ja jäin lueskelemaan sitä. Niin monta versiota tekstistä on tehty ja niin paljon tarina on matkan varrella muotoaan muuttanut ja niin kauan on siitä kun olen viimeksi käsikirjoitusta työstänyt, ettei teksti ollut aivan kirkkaana mielessä (eikä ole vieläkään). Mielenkiintoista tulla oman käsikirjoituksensa yllättämäksi. Ai, täällä oli tällaista.

Minulta on kysytty, mistä kirja kertoo. Se on tytön kasvutarina. Tarina perheestä, jossa kulissit ovat kunnossa, mutta työ ja viina vievät. Kirjan tarina ei ole tarina lapsuudenperheeni elämästä. Kirjan tarina ei ole totta, mutta siinä on paljon tuttua. Siinä on elettyä, koettua, nähtyä ja kuultua tarinaksi keitettynä. Niin kuin olisin lainannut päähenkilölle silmiäni, korviani ja sydäntäni.

WP_20140504_005

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s